Cremă din şerbet (fondant) alb - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Creme » Cremă din şerbet (fondant) alb

Cremă din şerbet (fondant) alb

Ingrediente: 300 g serbet, 200 g unt, 30 ml sirop de zahar ars, 30 g cacao, un pachetel cu zahar vanilat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se freaca pina cind se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars.In cazul cind serbetul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.Serbetul se freaca cu furculita pina cind se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare , se adauga 1-2 lingurite cu apa calda si se freaca bine pina cind capata aspectul unei paste. Dupa aceea, se adauga, treptat, untul batind cu telul sau cu mixerul, pina cind se incorporeaza bine; cu cit se bate mai mult, cu atit crema se face mai spumoasa.
2.987 vizualizări
682 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.