Cotlet de miel cu crustă de ierburi aromate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Cotlet de miel cu crustă de ierburi aromate

Cotlet de miel cu crustă de ierburi aromate

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet de miel (cu costite cu tot), 1/2 legatura patrunjel verde, cimbru si maghiran, 100 ml ulei cu busuioc (sau cateva crengute de busuioc separat), 2 catei de usturoi, 400 g rosii mici, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea si se zvanta. Se aleg frunzulitele de patrunjel, cimbru si maghiran, se toaca marunt, se amesteca cu uleiul si apoi se adauga usturoiul curatat si taiat feliute. Se unge carnea cu uleiul astfel preparat si se lasa sa se patrunda peste noapte la frigider, intr-un vas acoperit.
Se incinge cuptorul la 250 grade C si se introduce tava pentru friptura ca sa se-nfierbante bine. Se spala rosiile, se mai sterge putin din uleiul aromat cu care-a fost unsa carnea (si se pastreaza), dupa care se sareaza si se pipereaza.
Se asaza cotletul (cu partea carnoasa in sus) in tava fierbinte, se baga la cuptor si se prajeste circa 15 minute. Se adauga si rosiile, sarea, piperul, se picura putin ulei aromat si se mai tine la cuptor inca 5 minute.
Se scoate friptura si se inveleste vreo zece minute in hartie de aluminiu (in felul acesta carnea ramane zemoasa pentru ca se imbiba bine cu sos).
Se presara (dupa gust) cu verdeata tocata si se serveste cu rosiile coapte si - eventual - cartofi prajiti.
11.739 vizualizări
1.060 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
19. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
20. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Cotlete prăjite în unt (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cotlet suedez (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cartofi cu crustă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Cotlet cu usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cotlet cu măghiran (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cotlet cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlet umplut cu cârnaţi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Cotlet umplut cu morcovi (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.