Cartofi cu sos de brânză şi ridichi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Cartofi cu sos de brânză şi ridichi

Cartofi cu sos de brânză şi ridichi

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1,2 kg cartofi nesfărîmicioşi, 6 linguri ulei, 1 linguriţă maghiran uscat, sare, piper, 1/2 castravete, 1 legătură ridichi, 1 legătură codiţe de ceapă verde, 500 g brînză de vaci, 150 g iaurt, 1 legătură pătrunjel.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se încinge cuptorul (cu tava înăuntru) la 200 grade C. Se curăţă cartofii de coajă, se spală şi se taie şpalturi. Se bate uleiul cu maghiranul, sarea şi piperul şi se amestecă cu cartofii tăiaţi.
Se aşează cartofii în tava încălzită şi se dau 40 de minute la cuptor, întorcîndu-i din timp în timp.
Castravetele curăţat şi tăiat în două şi ridichile curăţate şi spălate se taie cubuleţe. Codiţele de ceapă verde se spală, se zvîntă şi se taie rondele. Se amestecă toate cu brînza de vaci şi iaurtul şi se gustă de sare şi piper. Se presară pătrunjelul verde peste cartofi, care se servesc calzi, împreună cu sosul de brînză şi ridichi.
2.077 vizualizări
710 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
15. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
18. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
22. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
23. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.