Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită

Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 750 g cartofi rezistenti la fierbere, sare, 200 g telina, 1 ceapa, 1-2 linguri faina, 4 linguri de unt topit, 1 lingura de unt rece, 100 ml lapte, nucsoara, 4 carnati proaspeti, 2 lingurite de mustar semi-iute.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata de coaja, se taie in doua si se fierb 10 minute in apa cu sare. Se curata telina, se taie marunt. Se adauga peste cartofi si se mai lasa sa fiarba 10 minute.
Se curata ceapa si se taie inele subtiri. Se presara cu faina si se rumeneste in 3 linguri de unt topit (se topeste untul si se strecoara), apoi se incinge din nou.
Se strecoara cartofii si telina, se zdrobesc bine cu furculita (ca piureul) sau se paseaza prin sita. Se adauga atat unt si lapte fierbinte, pana ce cartofii si telina devin un piure spumos. Se pune sare si putina nucsoara rasa. Se tin la cald.
Se prajesc carnatii in untul topit (ramas) bine incins, pe ambele parti, apoi se scot din tigaie. In grasimea ramasa se amesteca mustarul, care se stinge cu 125 ml de apa, apoi se lasa sa dea un clocot.
Se aseaza pe farfurii carnatii, piureul de cartofi si telina. Peste ele se pune ceapa prajita. Deasupra se toarna putin sos de mustar.
2.483 vizualizări
489 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
23. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.