Caltaboş (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Caltaboş (II)

Caltaboş (II)

Ingrediente: Inima, plamanul, splina porcului, mure de la gatul porcului, 500 g orez, sare, piper, ienibahar, 2 cepe, 150 g usturoi, intestine de porc.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb maruntaiele in apa rece cu sare. Intre timp, se spala orezul si se pune la fiert atata cat sa se inmoaie, fara sa infloreasca. Maruntaiele fierte se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie marunt cu cutitul, dupa care se amesteca cu orezul si cu cele doua cepe calite in untura. Compozitia se potriveste de sare si piper, i se adauga un praf de ienibahar si se amesteca pana devine omogena. Intestinele, bine spalate cu apa rece si curatate cu muchia cutitului, se umplu cu tocatura, se leaga la capete, se inteapa ca sa nu plesneasca in timp ce fierb si se dau la foc potrivit in apa in care au fiert maruntaiele. Cand sunt gata, caltabosii se scot si se scurg.
Se pot servi ca atare sau prajiti in untura, calzi, cu hrean sau cu mustar.
3.981 vizualizări
777 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
14. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.