Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii

Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 12 ardei mijlocii, 750 g carne, 2 cepe, 2 linguri orez, 1 lingura untura, marar si patrunjel tocat, sare, piper, 2 rosii.
Sosul: 1/2 kg rosii, 1/2 ceapa, 1 lingurita zahar, 1/2 lingurita faina, sare, patrunjel tocat, 1 lingura untura, smintina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se indeparteaza semintele. Carnea se toaca, se pune intr-un castron, se adauga doua cepe taiate marunt, prajite sau crude si o lingura de untura, orezul spalat, patrunjelul si mararul tocat, piperul si sarea. Se amesteca totul bine si cu aceasta umplutura se umplu ardeii, astupindu-i cu cite o felie de rosie. Se asaza intr-o cratita si se toarna urmatorul sos. Se prajeste ceapa fin tocata si faina in untura pina se rumenesc putin; se stinge rintasul cu zeama de rosii (fierte si strecurate). Se adauga zaharul si sarea. Ardeii trebuie sa fie acoperiti cu acest sos, daca nu-i acopera, se adauga apa. Se presara cu patrunjel tocat, se pune cratita la foc, se lasa sa fiarba putin, apoi se da la cuptor pina sint gata
Se servesc cu smintina.
16.487 vizualizări
889 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.