Tocană bulgărească de vită - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tocană bulgărească de vită

Tocană bulgărească de vită

Timp de preparare: 2 h 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 1,7 kg carne vita fara os, 1/3 cana ulei de floarea soarelui, 6 cepe potrivite, 10 catei usturoi, 8-9 foi dafin, 1 lingura coaja de lamaie si alta de cimbru uscat, 3 linguri boia dulce, cate 1/2 lingurita de : boia iute, sare si piper, 1/3 cana vin rosu sec, 3 cani supa de vita, 1 lingura unt de la temperatura camerei, 1 lingura faina, 350-400 g taitei cu ou, cateva fire de patrunjel verde tocat marunt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: In uleiul incins se adauga ceapa, usturoiul si foile de dafin. Peste carne, intr-o cratita, se pune sarea si piperul. Se mai adauga boiaua dulce si iute, sarea de lamaie si se amesteca pe foc pana ce carnea este gata. Se pun supa si vinul, se da in clocot si se mai lasa 90 minute ca sa devina carnea foarte frageda. Cand este gata, carnea se pune intr-un castron. Peste lichidul ramas se toarna untul amestecat cu faina si se fierbe pana se ingroasa. Taiteii se fierb separat si peste ei se adauga carnea cu sosul.
7.435 vizualizări
624 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
5. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Antricot de vită cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
8. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Vită cu ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
10. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Rasol de vită cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
18. Tocăniţă de cartofi cu măsline şi jambon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Vinete murate în foi de viţă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
21. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Bureţi de fag conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Tocăniţă de carne cu măghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.