Vită cu ghimbir - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Vită cu ghimbir

Vită cu ghimbir

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 6 linguri sos de soia, 3 lingurite zahar, 3 linguri ulei de susan, 1 lingura ghimbir proaspat tocat, 500 g pulpa de vita taiata felii subtiri (7-10 mm), 5 lingurite ulei de susan, 1 ceapa tocata, 2 catei usturoi tocati, 2 lingurite ghimbir proaspat dat prin razatoare, 1 cana morcov ras, 1 ardei rosu fara seminte taiat fasii subtiri, 2 lingurite amidon, 1 lingura apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca intr-un vas ingredientele de marinata ( 3 linguri ulei de susan, zahar, ghimbir tocat, sos de soia) si feliile de carne. Se unge bine carnea cu marinata si se lasa peste noapte (sau, cel putin o ora, la temperatura camerei).
Intr-o tigaie, se incalzesc 2 lingurite ulei susan, la foc mediu. Se adauga carnea si marinata si se lasa cateva minute, pana se rumeneste putin. Se scoate carnea din tigaie si se pune deoparte.
In tigaie se adauga celelalte 3 lingurite de ulei de susan, morcovii, ceapa, usturoiul si ghimbirul ras si selasa pe foc 2 minute. Se adauga carnea si se lasa alte 2-3 minute. Se amesteca amidonul cu apa si se adauga in tigaie. Se lasa sa fiarba inabusit, pana cr sosul se ingroasa.
Se serveste cu taitei din orez sau cu orez jasmine.
8.913 vizualizări
606 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Sushi de somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
5. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Antricot de vită cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
7. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Somn fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Rasol de vită cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
14. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
17. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
18. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
19. Vinete murate în foi de viţă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
20. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Bureţi de fag conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. File de vită cu ulei de trufe negre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Îngheţată cu urdă (Dulciuri > Îngheţate)
25. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Muşchi de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.