Chifle cu carne de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Chifle cu carne de pui

Chifle cu carne de pui

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g iaurt natural, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita praf de ghimbir, 2 lingurite chimen macinat, 2 lingurite mustar, 2 bucati piept de pui, 2 chifle, 1 ardei gras rosu, 50 g iaurt natural, 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri patrunjel proaspat, tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un bol, amestecati 200 g iaurt natural cu boiaua dulce, praful de ghimbir, chimenul macinat si mustarul.
Adaugati bucatile de piept de pui, curatat de pielite si taiat fasii, si amestecati. Lasati la marinat timp de 10-20 minute.
Incalziti la cuptor chiflele taiate pe jumatate, timp de 1-2 minute (30 secunde la microunde).
Incingeti 1 lingura ulei intr-o tigaie si 1 lingura de ulei in alta tigaie. Intr-una din tigai, caliti ardeiul gras rosu, taiat felii, timp de 5 minute. Caliti carnea marinata in cealalta tigaie, pana cand marinata se evapora.
Amestecati 50 g iaurt natural cu sucul de lamaie si patrunjelul tocat. Ungeti chiflele cu unt si puneti pe fiecare cate putin ardei si pui.
Stropiti cu iaurt si serviti imediat.
2.916 vizualizări
381 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.