Supă de roşii cu broccoli şi cabanos - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă de roşii cu broccoli şi cabanos

Supă de roşii cu broccoli şi cabanos

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g rosii, 600 g broccoli, o ceapa rosie, 2 catei de usturoi, 4 linguri de untdelemn, 1,5 l apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, 1/2 legatura patrunjel, sare, 350 g cabanos, piper macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se oparesc rosiile si se curata de pielita, taindu-li-se si capacelul, apoi se taie fiecare in bucati (8-10). Se curata broccoli, se spala si se desfac in buchetele (precum conopida). Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc in ulei incins, pana ce devin transparente. Se adauga broccoli si se lasa sa se caleasca usor, apoi se toarna apa fiarta cu Vegeta sau Delikat si se lasa oala sa fiarba pe flacara mijlocie vreme de 5 minute. Se adauga rosiile si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Intre timp, se spala patrunjelul si se toaca marunt. Se taie cabanosul in bucati de 1-2 cm, se prajeste usor, se scurge de grasime si se pune in supa fierbinte. Se gusta de sare, piper, se adauga patrunjelul tocat.
2.039 vizualizări
472 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.