Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu carne » Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea

Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 gulie mare (circa 400 g), 1 catel de usturoi, 1 legatura codite de ceapa verde, 1 lingura ulei, 1 l zeama concentrata de carne sau legume (Knorr + apa), 2 carnati cruzi (circa 300 g), 70 g fidea, sare, piper, pasta de ardei iute (eventual boia).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala gulia, se curata si se taie mai intai felii si pe urma stifturi subtiri. Frunzulitele fragede se toaca marunt. Usturoiul curatat se toaca si el sau se preseaza, iar coditele de ceapa verde se taie rondele. Se incinge uleiul si se prajesc - la foc potrivit - feliile de gulie si usturoiul, pana ce se rumenesc usor. Se sting cu zeama de carne sau zarzavat si se lasa sa dea cateva clocote. Carnatii se curata de pielita si din umplutura se fac galuste de marimea unor nuci, care se baga in supa si se lasa sa mai fiarba 3-5 minute. Pe la jumatatea timpului de fiert (dupa doua minute aproximativ) se adauga si frunzulitele de gulie, tocate marunt. In timp ce supa fierbe, se opareste fideaua cu apa clocotita si se lasa sa se inmoaie. Se taie cu o foarfeca de bucatarie bucati mai mici, se scurg si se introduc in supa fierbinte.
Se condimenteaza supa cu sare, piper, pasta de ardei iute sau boia, se toarna in boluri sau farfurii incalzite, se presara cu rondele de ceapa verde (codite) si se serveste imediat.
2.736 vizualizări
720 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.