Sos de roşii cu legume (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Sosuri roşii » Sos de roşii cu legume (I)

Sos de roşii cu legume (I)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 pahar bulion de rosii, 1/2 lingura faina, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. ceapa, o lingura unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa se curata, se toaca marunt si se prajesc in unt, adaugind faina in timpul prajitului. Dupa aceea se adauga bulion de rosii, se amesteca, se subtiaza cu apa sau cu supa de carne si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Cind sosul este fiert se da prin sita, se sareaza dupa gust, se adauga o bucatica de unt proaspat si se freaca.
Este potrivit pentru chiftele de cartofi, legume umplute si alte mincaruri.
4.991 vizualizări
693 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
10. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
15. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
16. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.