Sos de hrean cu smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Sosuri condimentate » Sos de hrean cu smântână

Sos de hrean cu smântână

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g unt, 200 g smîntînă, 300 g hrean, 100 g făină, 15 ml oţet, 20 g sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se căleşte făina în untul topit şi se stinge cu smântână, oţet şi puţin lapte (sau apă). Se lasă la un clocot mic 30 de minute. Se adaugă hreanul curăţat, bătut în piuă şi trecut prin sită şi sare. Se fierbe în continuare sosul încă 15 minute.
Se recomandă la rasol, peşte, dar merge foarte bine şi la friptură rece, etc.
3.249 vizualizări
509 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
10. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
15. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
26. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.