Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de hrean cu smântână
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g unt, 200 g smîntînă, 300 g hrean, 100 g făină, 15 ml oțet, 20 g sare.

Mod de preparare: Se călește făina în untul topit și se stinge cu smântână, oțet și puțin lapte (sau apă). Se lasă la un clocot mic 30 de minute. Se adaugă hreanul curățat, bătut în piuă și trecut prin sită și sare. Se fierbe în continuare sosul încă 15 minute.
Se recomandă la rasol, pește, dar merge foarte bine și la friptură rece, etc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.