Şniţel din piept de pui cu crustă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţel din piept de pui cu crustă

Şniţel din piept de pui cu crustă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 felii de piept de pui (a 150 g fiecare), sare, piper, 1 kg cartofi nesfărîmicioşi, 1 căţel de usturoi, 1 gălbenuş, nucşoară, 4 linguri ulei, 750 g conopidă, 10 g unt sau margarină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală carnea, se zvîntă, se bate bine, se sărează şi se piperează. Cartofii (cruzi) spălaţi şi curăţaţi se dau pe răzătoarea mică şi se amestecă bine cu usturoiul zdrobit, gălbenuşul, sarea, piperul şi nucşoara rasă. Se învelesc feliile de carne într-un strat de cartofi şi se prăjesc în uleiul încins, la foc potrivit, cca 20 min., întorcîndu-se pe ambele părţi.
Se spală conopida, se rupe bucheţele şi se fierbe - cu capac - în 500 ml apă sărată, circa 10 min. Se scurge bine şi se rumeneşte uşor în unt sau margarină. Se serveşte lîngă şniţelele cu crustă de cartofi.
Crusta reuşeşte bine dacă nu stoarceţi cartofii raşi, pentru că amidonul o menţine întreagă. Folosiţi, pe cît posibil, cartofi care nu se sfărîmă la fiert.
2.245 vizualizări
453 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.