Sos Guacamole (I) - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Sos Guacamole (I)

Sos Guacamole (I)

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 avocado, 100 g brânză topită sau Philadelphia, 50 g parmezan, 1 ceapă mică, 1 căţel de usturoi, 8 roşii cherry, sare, zeamă lime (lămâie verde).

Mod de preparare: Se taie bucăţi avocado, după ce s-a curăţat de coajă, ceapa, roşiile, usturoiul. Se pun toate în robot şi se toacă mărunt, se adaugă brânza şi parmezanul cubuleţe şi se amestecă pînă se obţine o pastă. Se pune sare şi zeamă de lime după gust.

Cui îi place mai picant poate adăuga şi un ardei mic iute (chili).

Se serveşte cu pui, peşte, legume la grătar sau simplu cu pâine prăjită.
9.897 vizualizări
1.219 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
3. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Peşte pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
16. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ghiveci de legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
23. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos Chutney cu roşii, mere, piper şi mentă (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Tartă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.