![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Salată ucraineană cu peşte afumat |
|
Salată ucraineană cu peşte afumat
Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 500 g peşte afumat, 3 cartofi mari, 4 morcovi mari, 1 sfeclă roşie, 100 g caşcaval, 300 g maioneză. Mod de preparare: Se dezosează peştele (macrou sau alt peşte, după preferinţă), se taie felii şi se aşează pe un platou legumele, în straturi, deasupra peştelui. Legumele sunt fierte în prealabil şi date pe răzătoare. Pentru colorit, se aşează astfel: sfeclă roşie, cartofi, morcovi. După ce se aranjează legumele, se presară caşcavalul dat prin răzătoare, se acoperă totul cu un strat de maioneză. Nu se sărează, pentru că peştele este sărat.
11.029 vizualizări
1.254 tipăriri 2 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|