Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.594 vizualizări
1.012 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)
3. Salată verde (Salate > Salate de legume)
4. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
5. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
6. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
7. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
11. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
12. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Îngheţată de lămâi sau portocale (Dulciuri > Îngheţate)
16. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată boeuf cu ouă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă de mere cu praz şi susan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată cu macrouri marinate (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
30. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.