Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.857 vizualizări
1.073 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
2. Tort şah (Dulciuri > Torturi)
3. Tort cu căpşuni şi cafea (Dulciuri > Torturi)
4. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Sos Chutney cu piersici şi ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
9. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
16. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
21. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
22. Mămăligă cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai)
23. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Şaşlîk (Mâncăruri > Fripturi)
26. Chec cu ciocolată şi fructe uscate (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
28. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
29. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.