Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.605 vizualizări
1.016 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată de varză acră cu caise uscate şi măr (Salate > Salate de legume)
9. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
10. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
11. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Aperitiv de vinete şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
18. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
21. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Curcan umplut cu roşii (Mâncăruri > Fripturi)
23. Peşte cu portocale şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Tort cu migdale şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
27. Salată Teodora (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
29. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.