Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.801 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
4. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
6. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată de mazăre (Salate > Salate de legume)
10. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Chorizo de casă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Grisine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Chifteluţe de şalău sau cod (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Tocană sârbească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
17. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
18. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Salată de fasole verde cu usturoi (Salate > Salate de legume)
20. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Tort cu bezea şi smochine (Dulciuri > Torturi)
25. Salată de ciuperci cu cartofi (Salate > Salate de legume)
26. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
27. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
28. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.