Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.677 vizualizări
1.035 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşi de cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
2. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Jumări cu legume şi şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Frigărui înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sufleu de pătlăgele roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată exotică (Salate > Salate de legume)
9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
11. Ficăţei de pasăre prăjiţi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
13. Ardei copţi cu sos de roşii (Salate > Salate de legume)
14. Broccoli cu margarină şi muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
16. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
19. Mere umplute cu arpacaş şi fructe uscate (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
21. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată de ridichi de lună (Salate > Salate de legume)
23. Pogăcele de jumări cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
29. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Dulceaţă de piersici cu mentă (Conserve de fructe > Dulceaţă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.