Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.786 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de caracatiţă (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
13. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
14. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
17. Musaca de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
21. Desert rapid cu căpşuni şi bezele (Dulciuri > Creme)
22. Salată şapte straturi (Salate > Salate de legume)
23. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
25. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
26. Calzone cu legume şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
29. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.