Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.846 vizualizări
1.070 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. File de şalău cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată de castraveţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
3. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
4. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Gogoşi cu iaurt (Dulciuri > Gogoşi)
8. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Spaghete cu şofran şi cabanos (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Salată de crudităţi cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
13. Salată grecească (II) (Salate > Salate de legume)
14. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
15. Roşii umplute cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Supă pasată de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
19. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
22. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
25. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
26. Aperitiv cu somon afumat şi castravete (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
30. Prăjitură cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.