Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
4.635 vizualizări
477 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Filets de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Tort de pişcoturi şi cu rom (Dulciuri > Torturi)
3. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Sirop de căpşuni (Băuturi > Siropuri)
7. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Tort şarlotă de fructe (Dulciuri > Torturi)
10. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri)
11. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Wassail (Băuturi > Băuturi cu vin)
14. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Caise cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Macrouri cu ierburi aromate şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Paste cu morcovi şi chili (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
22. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
24. Chec cu ciocolată şi fructe uscate (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
25. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Cremă de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Creme)
27. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tartă cu dovlecei şi orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
30. Supă de roşii cu ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.