Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.851 vizualizări
1.070 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău (cod) marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă de roşii cu fenicul (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
4. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Spaghete cu roşii (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Tartă cu căpşuni şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
9. Prăjitură cu alune şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
10. Crap umplut cu ciuperci şi orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă grecească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
17. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
18. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Supă de mere cu praz şi susan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri)
28. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Frigărui cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Fripturi)
30. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.