Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
4.940 vizualizări
577 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete Mustafa (Salate > Salate de legume)
2. Iaurt cu miere şi mere (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
5. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
10. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
11. Salată de cartofi cu măr şi ouă (Salate > Salate de legume)
12. Savarine (Dulciuri > Prăjituri)
13. Tartă cu cremă de lămâie şi portocală (Dulciuri > Prăjituri)
14. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
18. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
22. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Sufleu de broccoli şi gulii (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
26. Salată în culori (Salate > Salate de legume)
27. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Spaghete cu broccoli sau conopidă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.