Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.815 vizualizări
1.065 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de varză şi alte crudităţi (Salate > Salate de legume)
4. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
14. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
16. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
17. Salată de capere (II) (Salate > Salate de legume)
18. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
19. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
21. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Vin de coacăze roşii (Băuturi > Băuturi cu vin)
23. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Şalău mic pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Saganaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de ton cu orez (Salate > Salate cu peşte)
27. Caracatiţă cu cartofi şi chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de crudităţi (III) (Salate > Salate de legume)
29. Chiftele de vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Roşii umplute cu omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.