Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.836 vizualizări
1.069 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu dovlecei şi orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
7. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de cartofi cu ardei şi crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Iaurt cu miere şi mere (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
18. Tocană sârbească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
24. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
25. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
26. Sărmăluţe de orez în foi de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
28. Frigărui de mînzat cu cartofi noi şi salată de varză (Mâncăruri > Fripturi)
29. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.