Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
4.592 vizualizări
470 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Pate de ficat cu salată (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
7. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume)
9. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pastitsio (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Corn cu nucă şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
16. Tartă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
17. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
21. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Prăjitură moale cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
24. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
25. Borş de sfeclă cu cartofi şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Salată bulgărească cu cartofi (Salate > Salate de legume)
28. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
29. Risotto cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare de somn cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.