Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.804 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Conopidă în aluat de susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
7. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
13. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
17. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
18. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cafea la nisip (Băuturi > Cafele)
21. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
25. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
26. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
28. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.