Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.858 vizualizări
1.073 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
3. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Mâncare de somn cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
7. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Conopidă cu sos de roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
12. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
14. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Roşii umplute cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume)
17. Andive cu nuci şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
22. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de conopidă (Salate > Salate de legume)
25. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
26. Prăjitură cu prune şi cappuccino (Dulciuri > Prăjituri)
27. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Sirop de mentă (Băuturi > Siropuri)
29. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.