Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.855 vizualizări
1.073 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
2. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
3. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
4. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată chinezească de varză creaţă cu sos de soia şi ghimbir (Salate > Salate de legume)
6. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
9. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
11. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
14. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
15. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tocană de gogoşari pentru iarnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
19. Jumări cu ton şi vermut (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. File de şalău cu sos de smântână şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
28. Cuiburi de castraveţi cu unt de sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
30. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.