Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.439 vizualizări
956 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Salată de castraveţi cu mere (Salate > Salate de legume)
3. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Salată de fructe cu frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Salată dietetică de fasole (Salate > Salate de legume)
7. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
9. Cacik (salată de castraveti turcească) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
13. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
14. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)
18. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Gogoşi americane (Dulciuri > Gogoşi)
20. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
21. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite)
22. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
26. Mâncărică de momiţe, creier sau măduvioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Prăjitură moale cu nucă şi cremă de cafea (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.