Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.785 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Tort cu prune şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
4. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Tort de biscuiţi cu cacao şi rom (Dulciuri > Torturi)
11. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
14. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
15. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
16. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
17. Salată de ouă a la grec (Salate > Salate cu ouă)
18. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
21. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
24. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
25. Saramură de crap (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de cartofi cu midii (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ouă la pahar cu şuncă şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.