Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.856 vizualizări
1.073 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Wassail (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Creveţi cu fidea şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
7. Şarlotă de brânză cu pere (Dulciuri > Creme)
8. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Salată de caise cu albuş (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Prăjitură cu piersici (II) (Dulciuri > Prăjituri)
16. Salată de crudităţi cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
18. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Gogoşi pripite (fără drojdie) (Dulciuri > Gogoşi)
21. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
22. Tort cu vişine şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
23. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
24. Clafoutis cu morcovi şi ridichi albe (napi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume)
29. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
30. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.