Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.837 vizualizări
1.069 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
2. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
6. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
8. Omletă cu cartofi şi slănină (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Supă de ţelină şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Sote de miel cu curry şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Dulceaţă de piersici cu mentă (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Roşii umplute cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Prăjitură cu dovleac şi morcovi (Dulciuri > Prăjituri)
16. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
21. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
24. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă)
27. Gogoşi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
28. Budincă de griş cu mure şi afine (Dulciuri > Budinci)
29. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.