Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.849 vizualizări
1.070 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri)
4. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
5. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
7. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Deliciu cu nuci şi sos de ciocolată şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
9. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
12. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
16. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
18. Limbă cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Musaca grecească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Cacao cu cafea şi lichior de ouă (Băuturi > Cafele)
21. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
23. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de castraveţi cu roşii şi ceapă (Salate > Salate de legume)
28. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
30. Clafoutis cu mure şi afine (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.