Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.860 vizualizări
1.073 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
4. Tort şarlotă de fructe (Dulciuri > Torturi)
5. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Orez provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Supă cremă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Risotto cu dovlecei si lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
11. Salam unguresc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de ouă la pahar (Salate > Salate cu ouă)
16. Tort cu prune şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
17. Salsa de roşii şi măsline (Sosuri > Sosuri roşii)
18. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
21. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tartă cu lămâie şi migdale (Dulciuri > Prăjituri)
23. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ardei copţi cu sardele şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată de cartofi cu castraveţi şi crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.