Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.872 vizualizări
1.075 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Pâine cu chimen şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Orez sârbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată cu frişcă (Dulciuri > Creme)
5. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. File de peşte alb cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Burrito cu chorizo şi fasole (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată de porumb cu maioneză (Salate > Salate de legume)
9. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
10. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
11. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Legume cu şuncă sau parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
16. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
18. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată italiană (Salate > Salate de legume)
21. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tarte cu cremă şi pere (Dulciuri > Prăjituri)
23. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
25. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.