Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.843 vizualizări
1.070 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Tort cu frişcă şi fructe (Dulciuri > Torturi)
3. Prăjitură în camaşă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
4. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
5. Şalău mic pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Quesadillas rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
14. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
18. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos Salsa Yucateca (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
23. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
24. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Piersici prăjite (Dulciuri > Creme)
26. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
27. Risotto cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.