Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.835 vizualizări
1.069 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi)
4. Carpaccio napolitan cu sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
5. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Orez sârbesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
13. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
14. Brânză cu chimen şi boia (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
16. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)
18. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Salată de andive cu maioneză, carne şi sos Vinegrette (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
22. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată şapte straturi (Salate > Salate de legume)
26. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.