Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval |
Salată elveţiană cu salam şi caşcaval
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat. Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete. Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul. Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.289 vizualizări
Versiunea printabilă912 tipăriri 2 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă) 3. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume) 5. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Salată de portocale (Dulciuri > Salate de fructe) 7. Sufleu de broccoli şi gulii (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 9. Borş cu slănină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 10. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi) 13. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume) 14. Supă de mere cu praz şi susan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate) 16. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume) 17. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume) 20. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte) 22. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 24. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte) 25. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre) 26. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 27. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 28. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 29. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume) 30. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume) |