Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.842 vizualizări
1.070 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Penne cu ton şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
8. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Legume cu maioneză şi usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Sărăţele (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
13. Salată de măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
14. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. File de peşte cu castraveţi şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Mămăligă cu salvie (Mâncăruri > Preparate din mălai)
22. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Viţel cu usturoi şi ardei (Kelaidi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salsa de roşii şi măsline (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Salată caldă de varză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.