Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.787 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sarmale din Ormansag (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Tartă cu căpşuni şi mascarpone (Dulciuri > Prăjituri)
4. Ruladă cu zmeură şi frişcă (Dulciuri > Prăjituri)
5. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Sos de muştar şi sfeclă roşie (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
12. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai)
14. Peşte pane în ou şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
16. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tort cu mere şi dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
18. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
21. Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Ciorbă de măruntaie de pasăre a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
26. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
27. Prăjitură cu dovleac şi morcovi (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
29. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
30. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.