Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.832 vizualizări
1.068 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
2. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
5. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Supă de cartofi şi morcovi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Îngheţată de căpşuni, zmeură, vişine (Dulciuri > Îngheţate)
10. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Spaghete cu sos de ciuperci şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Omletă cu telemea de oaie si mărar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
15. Salată cu vinete şi dovlecei cruzi (Salate > Salate de legume)
16. Vinete cu mozzarela sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncărică de momiţe, creier sau măduvioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
21. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
23. Salată de ciuperci (I) (Salate > Salate de legume)
24. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă de roşii cu ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de ton cu fasole şi păpădie (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume)
29. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.