Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.816 vizualizări
1.065 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu şuncă şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Chec cu cacao şi nucă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
3. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)
4. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ruladă cu zmeură şi frişcă (Dulciuri > Prăjituri)
7. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
8. Cremă de iaurt şi gelatină (Dulciuri > Creme)
9. Tartă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
10. Plăcintă cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă)
12. Salată de fructe cu şerbet de busuioc (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
16. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
20. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
21. Supă de pui cu legume, lămâie şi verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Quesadillas rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
24. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de ouă şi sardele cu măsline (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată orientală de iarnă (Salate > Salate de legume)
28. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.