Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.604 vizualizări
1.016 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
2. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
6. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
10. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
11. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciuperci umplute cu ouă jumări si smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
16. Prăjitură cu nucă şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
17. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Caracatiţă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
26. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Spaghete cu legume şi nuci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.