Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
4.825 vizualizări
531 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Albuş umplut cu brânză de vaci şi ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Găluşte de pasăre cu orez (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Tort cu unt şi rahat (Dulciuri > Torturi)
7. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
8. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
9. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
10. Salată de broccoli (Salate > Salate de legume)
11. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Prăjitură cu iaurt şi sirop de lămâie (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
14. Şalău sau cod umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
18. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
20. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
26. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Musaca cu orez şi legume fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.