Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.810 vizualizări
1.063 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de sfeclă roşie cu mazăre (Salate > Salate de legume)
2. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
5. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
6. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de roşii (Salate > Salate de legume)
8. Salata şefului (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Prăjitură cu piersici (II) (Dulciuri > Prăjituri)
11. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. File de peşte cu sos de smântână şi curry  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Surimi cu sos alb şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
20. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
23. Salam de biscuiţi (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
24. Salată răcoritoare de vară (Salate > Salate de legume)
25. Roşii umplute cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Peşte cu morcovi şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Tartă cu brânză şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.