Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.812 vizualizări
1.063 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
4. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Frigărui cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Fripturi)
6. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
7. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tort cu bezea şi smochine (Dulciuri > Torturi)
13. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
16. Papricaş de Sibiu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
19. Ceapă roşie umplută cu jambon (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
21. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Limbă cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
27. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Supă de roşii cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.