Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.823 vizualizări
1.066 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume cu maioneză şi usturoi (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Salată de cartofi cu crenvuşti sau polonezi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Salată rusească cu peşte afumat (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
5. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
7. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
9. Salată de vară cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
10. Suc de soc şi vişine (Băuturi > Sucuri)
11. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sana (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
13. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Îngheţată cu brânză de vacă şi zmeură (Dulciuri > Îngheţate)
16. Clătite cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
21. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Supă de ţelină şi ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
24. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
26. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Cartofi noi cu unt şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.