Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.840 vizualizări
1.069 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de scrumbie cu ouă (Salate > Salate cu peşte)
2. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Sirop de căpşuni (Băuturi > Siropuri)
4. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Biftec cu spanac şi ochiuri (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de sfeclă roşie (Salate > Salate de legume)
11. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
14. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
16. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
17. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
19. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
20. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
23. Papricaş de Sibiu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
25. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
26. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.