Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.817 vizualizări
1.065 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Clătite cu marmeladă sau dulceaţă (Dulciuri > Clătite)
3. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Shaorma de casă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
10. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
11. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
17. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Corn cu nucă şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
19. Salată de cartofi cu mazăre (Salate > Salate de legume)
20. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de cartofi cu ouă şi pătrunjel cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
22. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pâine cu miere şi nuci (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
28. Roşii umplute cu pastă de păstrăv (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Blanchetă de pasăre cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Legume cu şuncă sau parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.