Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.795 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu urdă şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
3. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
4. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Gnocchi de dovleac cu roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
10. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
12. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Saramură aromată cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de pepeni (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
18. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
20. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de pipote cu maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
23. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
24. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
26. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
28. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.