Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
4.790 vizualizări
521 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Saramură de plătică (reţetă din Deltă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Chec cu pere şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Pizza siciliană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată de castraveţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
11. Cremă de castane cu cafea şi fructe (Dulciuri > Creme)
12. Pateuri cu şuncă şi broccoli (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
14. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Gogoşi cu dovlecei (Dulciuri > Gogoşi)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Paste cu kaizer şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Salată de ton (II) (Salate > Salate cu peşte)
20. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Sufleu de brânză şi ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Jumări cu ton şi vermut (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Raţă sălbatică cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
28. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Roşii umplute cu cârnat (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Tort şah (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.