Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.852 vizualizări
1.072 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
3. Tort cu blat de cacao şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
4. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
6. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de ouă la pahar (Salate > Salate cu ouă)
8. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Chef salad (Salate > Salate de legume)
11. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Zacuscă de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume)
15. Musaca de cartofi şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
17. Tort cu nuci, cacao şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
18. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
20. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
23. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
25. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sandviciuri cu peştişori prăjiţi (Aperitive > Sandviciuri)
27. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
30. Deliciu cu mere, miere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.