Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.818 vizualizări
1.066 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată de vişine (Dulciuri > Îngheţate)
2. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şalău a la Balaton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
6. Drob cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)
10. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi)
15. Compot dietetic de prune, coarne, cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
16. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
21. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
23. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
24. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple)
27. Fasole verde cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Midii cu pesto şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume)
30. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.