Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.789 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
4. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
5. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
7. Roşii umplute cu omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
13. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
14. Canapele din mălai cu ceapă, stafide şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Ruladă Simona (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Patlican Musakka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Saramură de peşte cu ardei capia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de vară cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
26. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
30. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.