Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.866 vizualizări
1.074 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
2. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Cremă cu ouă şi pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Sufleu de piersici (Dulciuri > Creme)
6. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
7. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Crap cu usturoi, roşii şi mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ghiveci cu carne şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Ciorbă de cartofi cu smântână şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
14. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
16. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
20. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
22. Tobă de casă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Papanaşi de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
26. Macrouri cu ierburi aromate şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
29. Spaghete cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.