Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.609 vizualizări
1.017 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Chicken satay (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Cuş-cuş cu ton şi roşii uscate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
11. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
16. Roşii cu cartofi la tigaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ouă cu castravecior şi muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
24. Tartă cu lapte de pasăre (Dulciuri > Prăjituri)
25. Tort cu pere şi cremă caramel (Dulciuri > Torturi)
26. Sos cremă de ienibahar şi mărar (Sosuri > Sosuri albe)
27. Omletă cu roşii (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Jumări cu ardei gras şi roşii (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.