Salată elveţiană cu salam şi caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Salată elveţiană cu salam şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 350 g salam, 250 g cascaval Dalia proaspat, 2 cepe mari, 2 castraveti acri mari, 4 linguri de otet aromat, 8 linguri de untdelemn de floarea-soarelui, 1 lingurita de mustar tare, putina boia, 1 varf de cutit de zahar, sare, piper alb macinat.

Mod de preparare: Se taie salamul si cascavalul in bastonase subtiri. Se curata ceapa. Una se taie feliute, cealalta se toaca (nu foarte marunt). Se taie castravetii acri in cubulete.
Se amesteca otetul aromat cu mustarul, se adauga putina sare, dar mult piper, se pune praful de zahar. Turnati uleiul amestecand. Combinati ingredientele salatei cu sosul.
Puneti salata pe un platou. Pudrati-o deasupra cu un praf de boia.
6.788 vizualizări
1.062 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
3. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
4. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
5. Gogoşi cu dovlecei (Dulciuri > Gogoşi)
6. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
8. Pulpă de porc cu crustă de muştar şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
10. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de mere şi portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Omletă cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
18. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
19. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
21. Musaca cu orez şi legume fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
24. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Tort cu miere şi nuci (Dulciuri > Torturi)
26. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume)
27. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă de roşii turcească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.