Lasagna de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Lasagna de pui

Lasagna de pui

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 9 foi de lasagna, 1 ceapa rosie taiata fin, 100 g ciuperci taiate lamele, 1 catel de usturoi (zdrobit), 350 g piept pui sau curcan taiat in cuburi, 150 ml vin rosu diluat in 100 ml apa, 250 g de suc de rosii, 1 lingura de zahar.
Sos Bechamel: 75 g unt, 50 g faina, 1 ou batut, 600 l lapte, 75 g parmezan, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o cratita cu ulei se prajesc ceapa si usturoiul (3-4 minute), se adauga ciupercile si puiul si se lasa 4-5 minute. Se pune vinul si se lasa sa fiarba cu totul 5 minute. Se adauga sosul de rosii si zaharul si se fierbe pana e gata carnea.
In alta cratita se topeste untul, se pune faina si se amesteca putin, apoi se ia cratita de pe foc si se pune laptele incet fara sa faca cocoloase, si se pune iar la fiert sa se ingroase. Se lasa la racit apoi se pune oul batut, jumatate din parmezan, sare si piper.
Se pregatesc foile de lasagna dupa indicatii. Se unge o forma rezistenta la foc si se pun 3 foi, se adauga jumatate din amestecul cu carne, alte 3 foi si iar carnea. Peste ultimele foi se toarna sosul bechamel si se pudreaza cu restul de parmezan. Se pune in cuptor preaincalzit 30-40 minute.
14.766 vizualizări
1.260 tipăriri
39 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă de pui cu usturoi şi zdrenţe de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.