Sufleu cu două feluri de caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Sufleu cu două feluri de caşcaval

Sufleu cu două feluri de caşcaval

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 500 ml lapte, 75 g svaiter ras, 75 g cascaval Dalia (Rucar) ras, 1 legatura codite de ceapa verde, 50 g unt + inca 30 g unt pentru uns forma, 4 galbenusuri + 3 albusuri, 70 g faina, 1/2 lingurita nucsoara rasa, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Puneti untul sa se topeasca la foc mic si adaugati faina, amestecand repede cu telul. Turnati apoi laptele si continuati sa amestecati, ca sa nu se faca cocoloase. Lasati sosul sa se ingroase, pana ce devine ca o maioneza. Condimentati-l cu sare, piper si nucsoara si lasati-l sa se raceasca (cu capac). Incingeti cuptorul la 210 grade C si ungeti cu unt o forma de sufle. Incorporati in sosul Bechamel preparat anterior galbenusurile si coditele de ceapa tocate marunt si gustati-l de sare si piper. Amestecati cele doua feluri de cascaval, puneti deoparte vreo 6 linguri, iar restul incorporati-l in sos. Bateti albusurile spuma, impreuna cu un varf de cutit de sare si amestecati-le usor in sos. Turnati compozitia in forma unsa, presarati deasupra cascavalul pus deoparte si lasati sufleul 35 de minute la cuptor, sa se rumeneasca frumos. Serviti-l fierbinte.
Pentru ca sufleul sa creasca bine, nu bateti albusurile prea mult. Sunt gata cand nu curg din castronul inclinat. Umpleti forma doar 2/3, altfel iese sufleul din ea si da in foc.
1.600 vizualizări
351 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
15. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
16. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
17. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Sufleu de broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sufleu cu brânză (Dulciuri > Creme)
27. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai)
28. Sufleu de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.