Pizza cu caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Pizza cu caşcaval

Pizza cu caşcaval

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roşii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnaţi, 500 g caşcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roşii picant.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puţină sare şi 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline şi se frămîntă. Se acoperă aluatul şi se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzeşte apa într-o oală şi, cînd a început să fiarbă, se introduc roşiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot şi se curăţă de pieliţă. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiţă, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare şi cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăţă de seminţe şi se aşează pe o farfurie. Caşcavalul şi cîrnaţii se taie în felii egale şi se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăţi egale, care se întind sub formă de cerc. Se aşează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu şi se ung cu roşiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat şi se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roşii picant.
5.871 vizualizări
548 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
11. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pizza cu creveţi şi dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
23. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.