Colţunaşi olandezi cu caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.495 vizualizări
1.015 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
12. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
25. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.