Ouă umplute cu piept de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu piept de pasăre

Ouă umplute cu piept de pasăre

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de pasare, 50 g unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou.
Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar.
1.866 vizualizări
667 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
20. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.