Mazăre verde englezească - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Mazăre verde englezească

Mazăre verde englezească

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Mazăre, sare, 2-3 frunze de mentă, o linguriţă de zahăr, unt.

Mod de preparare: Se alege mazarea, se pune la fiert cu apa multa clocotita, si un praf de sare. Se pun frunzele de minta. Trebuie sa fiarba vreo jumatate de ora, dar nu la foc mare. Cand e gata, se scurge. Se pune sare, zahar si inainte de a se servi, se adauga unt.
6.997 vizualizări
1.225 tipăriri
5 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Omletă cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Plăcintă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Sufleu de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată de sfeclă roşie cu mazăre (Salate > Salate de legume)
17. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
18. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
19. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciuperci cu ceapă şi pătrunjel verde (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
22. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Cartofi noi cu mazăre şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ciorbă de fasole verde şi legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Fasole verde cu cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Plăcintă cu fasole verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.