Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
7.371 vizualizări
672 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Limbă cu maioneză (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Mousse au chocolat (I) (Dulciuri > Creme)
10. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
12. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
13. Glazură de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
14. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri)
18. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)
20. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Lebărvurşti (Leberwurst) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume)
24. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Tartă cu struguri (I) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.