Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.892 vizualizări
1.168 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
4. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
7. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Mousse au chocolat (I) (Dulciuri > Creme)
9. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Zacuscă de vinete şi gogoşari (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Îngheţată de suc de fructe (I) (Dulciuri > Îngheţate)
12. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
13. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Salată de ciuperci (I) (Salate > Salate de legume)
17. Tochitură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Drob de miel (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Prăjitură cu pere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
20. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Pepene galben umplut (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Tiramisu (I) (Dulciuri > Prăjituri)
23. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume)
26. Paella (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.