Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.869 vizualizări
1.161 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi)
4. Cremă de zahăr ars cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
5. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
8. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
10. Ştiucă cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Saramură de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
18. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ghiveci pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.