Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.909 vizualizări
1.173 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort de biscuiţi (I) (Dulciuri > Torturi)
2. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
4. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cremă de banane (I) (Dulciuri > Creme)
6. Omletă cu mere (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
11. Pui pe sticlă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Drob de miel (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
16. Mămăligă la cuptor (I) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
17. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
21. Parfe cu cacao (I) (Dulciuri > Îngheţate)
22. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
30. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.