Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.832 vizualizări
1.149 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
5. Drob de miel (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Piept de viţel umplut (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Marinată de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Peşte înăbuşit (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ştiucă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri)
19. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Tochitură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Zacuscă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Parfe cu cacao (I) (Dulciuri > Îngheţate)
27. Spumă de ciocolată (I) (Dulciuri > Spume)
28. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
29. Paella (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.