Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.873 vizualizări
1.164 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură caramel (I) (Dulciuri > Prăjituri)
2. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sirop de zmeură (I) (Băuturi > Siropuri)
7. Tartă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
10. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Piure de avocado (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Vinete la borcan (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Tort cu zmeură (I) (Dulciuri > Torturi)
19. Tort cu alune (I) (Dulciuri > Torturi)
20. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Tort de lămâie (I) (Dulciuri > Torturi)
22. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
23. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Prăjitură cu pere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
25. Mousse au chocolat (I) (Dulciuri > Creme)
26. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciuperci umplute (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Tort de ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.