Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.374 vizualizări
1.024 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Parfe cu cacao (I) (Dulciuri > Îngheţate)
4. Piept de viţel umplut (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Conopidă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
12. Salată rusească (I) (Salate > Salate de legume)
13. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Gogonele asortate (I) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
16. Ghiveci pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Tiramisu (I) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
29. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.