Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.912 vizualizări
1.173 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
3. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Lebărvurşti (Leberwurst) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
8. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
9. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Ciorbă de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
21. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
24. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ciorbă de potroace (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciulama de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.