Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.436 vizualizări
1.039 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
3. Lebărvurşti (Leberwurst) (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)
7. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri)
8. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Cremă de banane (I) (Dulciuri > Creme)
13. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
17. Tobă de porc (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Gutui coapte (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
28. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
30. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.