Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.890 vizualizări
1.166 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
3. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Prăjitură cu pere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate)
7. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
8. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Ştiucă umplută (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Piept de pui cu alune (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
14. Limbă cu maioneză (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri)
16. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
18. Dulceaţă de struguri (I) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
19. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
21. Omletă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ţelină umplută cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
28. Îngheţată cu ness (I) (Dulciuri > Îngheţate)
29. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Tocăniţă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.