Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.652 vizualizări
1.097 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)
2. Ghiveci pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
9. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi)
12. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Caltaboş (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Peşte pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
24. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.