Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
7.272 vizualizări
646 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume)
2. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
3. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
4. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume)
12. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri)
13. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Tort de mere (I) (Dulciuri > Torturi)
15. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Prăjitură cu pere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume)
22. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Crap pe varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
27. Tort ieftin (I) (Dulciuri > Torturi)
28. Tartă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Pepene galben umplut (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.