Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.860 vizualizări
1.158 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ghiveci cu carne de vacă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume)
11. Salată portugheză (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ghiveci de legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Cremşnit rapid (I) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Paella (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Ciuperci umplute (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Piftie de porc (răcitură) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
28. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.