Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.467 vizualizări
1.047 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri)
3. Crap umplut cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Tartă cu lămâie (I) (Dulciuri > Prăjituri)
6. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pesto Genovese (I) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
8. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
10. Tort cu alune (I) (Dulciuri > Torturi)
11. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Cremă de cafea cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
13. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
15. Îngheţată de zmeură (I) (Dulciuri > Îngheţate)
16. Îngheţată cu ness (I) (Dulciuri > Îngheţate)
17. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi)
19. Salată de pepene galben (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Îngheţată de suc de fructe (I) (Dulciuri > Îngheţate)
21. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
22. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Chec cu rahat (I) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
24. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Păstrăvi la grătar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Pilaf de raci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ştiucă cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.