Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.710 vizualizări
1.118 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
5. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Dulceaţă de gutui (I) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Tort cu alune (I) (Dulciuri > Torturi)
10. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
12. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Supă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume)
17. Ghiveci de legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Piure de avocado (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Vinete umplute cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume)
22. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Gutui coapte (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
25. Tartă cu lămâie (I) (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
27. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.