Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.905 vizualizări
1.172 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
2. Coq au vin (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă de usturoi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Piure de avocado (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Zarzavat pentru ciorbe (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
12. Prăjitură cu pere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
13. Tort de ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
14. Tartă cu prune (I) (Dulciuri > Prăjituri)
15. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
17. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Vinete umplute cu orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Budincă de creier (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Gutui coapte (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ştiucă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Crap la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Mămăligă la cuptor (I) (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
28. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.