Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.880 vizualizări
1.166 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Dulceaţă de gutui (I) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
6. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Tort Joffre (I) (Dulciuri > Torturi)
9. Omletă pizza (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tartă cu lămâie (I) (Dulciuri > Prăjituri)
14. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tort de lămâie (I) (Dulciuri > Torturi)
16. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
18. Tăiţei cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
22. Ciuperci a la grec (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Mâncare de mazăre (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.