Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.929 vizualizări
1.183 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Piftie de crap (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Ruladă cu şuncă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
7. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Ştiucă cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Mâncare de gutui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Salată Coleslow (I) (Salate > Salate de legume)
14. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri)
17. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
20. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Gogonele asortate (I) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
25. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Conopidă cu ouă (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Cartofi ţărăneşti (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.