Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.877 vizualizări
1.166 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Urzici cu maioneză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Ghiveci de legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume)
8. Omletă cu mere (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Scrumbii cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Mousse au chocolat (I) (Dulciuri > Creme)
11. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri)
13. Ciuperci umplute (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Marinată de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
23. Tartă Tatin cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
24. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Supă cremă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Sufleu de ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.