Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.885 vizualizări
1.166 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată de zmeură (I) (Dulciuri > Îngheţate)
2. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciorbă de sfeclă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Clafoutis cu cireşe (I) (Dulciuri > Prăjituri)
8. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
10. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
11. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de cartofi (I) (Salate > Salate de legume)
13. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
14. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Ciuperci umplute (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Piure de avocado (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
22. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
24. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Gogonele asortate (I) (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
26. Limbă cu maioneză (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Tort de lămâie (I) (Dulciuri > Torturi)
28. Dulceaţă de struguri (I) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
29. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.