Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.882 vizualizări
1.166 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Peşte la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Crap la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri)
15. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
19. Tochitură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
21. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
22. Cremă de banane (I) (Dulciuri > Creme)
23. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
27. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Crap pe varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.