Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
7.495 vizualizări
697 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Paella (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Tort de lămâie (I) (Dulciuri > Torturi)
5. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Omletă cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ouă florentine (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Tort de biscuiţi (I) (Dulciuri > Torturi)
9. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
11. Mâncare de gutui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Cremă de cafea cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
13. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Cartofi ţărăneşti (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată de capere (I) (Salate > Salate de legume)
17. Păstrăvi rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
20. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Gutui coapte (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Muşchi de vacă la cuptor (I) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Chec cu rahat (I) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
24. Mere la cuptor (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
28. Tartă de ciocolată (I) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
30. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.