Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.935 vizualizări
1.184 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
2. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
3. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Ciorbă de burtă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
9. Vinete la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
12. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
13. Ţelină cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
18. Carne de porc cu varză (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ştiucă umplută (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
28. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Piftie de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.