Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I) |
Lebărvurşti (Leberwurst) (I)
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h
Complexitate: medie Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ). Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.401 vizualizări
Versiunea printabilă1.032 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de ardei copţi (I) (Salate > Salate de legume) 2. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate) 3. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple) 5. Salată pentru iarnă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 6. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii) 7. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Cremă de vanilie cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme) 9. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 10. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Gutui coapte (I) (Dulciuri > Salate de fructe) 12. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 13. Îngheţată de vanilie (I) (Dulciuri > Îngheţate) 14. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri) 17. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi) 18. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 19. Tort de ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi) 20. Salată tzatziki (I) (Salate > Salate de legume) 21. Tartă cu căpşuni (I) (Dulciuri > Prăjituri) 22. Zacuscă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 23. Ghiveci de legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 24. Îngheţată cu ness (I) (Dulciuri > Îngheţate) 25. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Tort cu alune (I) (Dulciuri > Torturi) 27. Dovlecei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 28. Ciuperci umplute (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 29. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 30. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |