Lebărvurşti (Leberwurst) (I) - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Lebărvurşti (Leberwurst) (I)

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrăţele mici slanina fiarta foarte puţin. Se amestecă cu pasta de ficat şi se adaugă puţină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potriveşte de sare şi piper. Intestinele groase de porc, curăţate şi spălate bine, se umplu cu această compoziţie. Se înţeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.
9.915 vizualizări
1.173 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de ţelină (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Ciuperci cu usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Tartă cu legume (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Ciuperci umplute cu creier (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Salată cu brânză şi nuci (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
8. Chec cu rahat (I) (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
9. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
11. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă de fructe de mare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ouă florentine (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Salată de creier (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Tort cu căpşuni (I) (Dulciuri > Torturi)
17. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Lichior de frăguţe (I) (Băuturi > Lichioruri)
22. Ştiucă cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Limbă cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Somon cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Glazură rapidă de cacao (I) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
28. Ştiucă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Budincă de conopidă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.