Ciorbă ţărănească de vacă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă ţărănească de vacă (I)

Ciorbă ţărănească de vacă (I)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg carne de vaca, 1-2 cepe, 2 morcovi, 1 fir praz, 1 pastirnac, 1 radacina de patrunjel, 1/2 telina, 2 cartofi, 2 rosii, 1/2 lingura bulion, 2 l apa, sare, patrunjel, leustean, 1/2 l zeama de varza, 2 linguri orez.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc. Cind incepe sa clocotesca, se scoate spuma de mai multe ori, pina cind nu se mai formeaza, apoi se adauga o parte de sare. Se curata zarzavatul, se spala si se taie marunt sau se rade pe razatoare, dupa care se introduce in ciorba. Cind carnea si zarzavatul sint aproape fierte, se adauga orezul, ales si spalat. Rosiile, curatate de pielita, de simburi si taiate felii, se adauga ceva mai titziu. In lipsa rosiilor, se pune bulionul dizolvat intr-o lingura de supa. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. Separat, se fierbe intr-un vas zeama de varza si, cind clocoteste, se toarna prin strecuratoare in oala cu ciorba. Dupa ce ciorba a mai dat citeva clocote, se potriveste de sare si de acreala, mai adaugind daca este necesar zeama sau sare de lamiie dizolvata in apa. Cind este gata, se adauga frunzele de patrunjel si de marar tocate marunt.
3.088 vizualizări
776 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă ţărănească cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.