Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.728 vizualizări
1.084 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Perişoare cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
26. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.