Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.738 vizualizări
1.086 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
12. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă cremă de castraveţi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.