Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.762 vizualizări
1.089 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Tarhon conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.