Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.761 vizualizări
1.089 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.