Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.763 vizualizări
1.089 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
6. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
13. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă cremă de castraveţi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.