Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.741 vizualizări
1.086 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
3. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
12. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
14. Perişoare cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.