Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.735 vizualizări
1.084 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
4. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
16. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
19. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.