Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.760 vizualizări
1.089 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
13. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă cremă de castraveţi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
28. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.