Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.731 vizualizări
1.084 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
12. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
25. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.