Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
5.185 vizualizări
601 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
23. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tarhon conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.