Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.565 vizualizări
1.045 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
17. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
21. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.