Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
4.984 vizualizări
553 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
19. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
25. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
26. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.