Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.699 vizualizări
1.077 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
20. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tarhon conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
28. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.