Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.719 vizualizări
1.081 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
27. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.