Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.753 vizualizări
1.088 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
12. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
25. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.