Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.746 vizualizări
1.086 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
6. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.