Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.633 vizualizări
1.059 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.