Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.725 vizualizări
1.084 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
5. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Perişoare cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
26. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.