Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.755 vizualizări
1.089 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
7. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
17. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.