Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.222 vizualizări
946 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tarhon conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
30. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.