Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.726 vizualizări
1.084 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
11. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură gratinată (Mâncăruri > Fripturi)
15. Perişoare cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
17. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
24. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.