Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.759 vizualizări
1.089 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
8. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
20. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.