Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.707 vizualizări
1.079 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
3. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură din cap de piept de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.