Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
4.504 vizualizări
484 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
6. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
9. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Tarhon conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.