Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.716 vizualizări
1.080 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Perişoare cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
17. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
24. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.