Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.705 vizualizări
1.079 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
2. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
12. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
30. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.