Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon |
Friptură elveţiană cu tarhon
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie. Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna. Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea. Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea. Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.398 vizualizări
Versiunea printabilă993 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 2. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi) 3. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi) 4. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 5. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi) 6. Friptură de miel la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 7. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi) 8. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 9. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi) 10. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi) 11. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 12. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 13. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte) 15. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi) 16. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 17. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi) 18. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi) 19. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi) 20. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 21. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 22. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri) 23. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi) 24. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri) 25. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi) 26. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 27. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 29. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 30. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi) |