Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
4.710 vizualizări
515 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură înăbuşită de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
22. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
24. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.