Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.706 vizualizări
1.079 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Friptură de vită cu morcovi şi suc de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc cu crustă (I) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui cu orez şi tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
26. Friptură de pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură berlineză cu sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.