Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.708 vizualizări
1.079 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Miel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu varză creaţă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc în foi de varză (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Perişoare cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.