Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.690 vizualizări
1.073 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Friptură de porc la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
17. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tarhon conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
28. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.