Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
4.606 vizualizări
492 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui cu tarhon şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
11. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
22. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
25. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.