Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
4.830 vizualizări
539 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de cartofi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Friptură de miel (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
24. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
30. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.