Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.749 vizualizări
1.087 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel cu slănină la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pulpă de miel cu salvie şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
14. File mignon cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Perişoare cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
21. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
22. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
24. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de cicoare creaţă cu tarhon şi frişcă (Salate > Salate de legume)
29. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.