Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.765 vizualizări
1.089 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de legume cu friptură de vacă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
4. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de porc la tavă cu varză călită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de raţă cu mere coapte (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
14. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
18. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
27. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de berbec umplută cu ficat (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.