Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
5.076 vizualizări
572 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă cremă de castraveţi cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Friptură de berbec cu sos (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură vînătorească (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de porc la tavă cu mere şi varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Friptură de mînzat cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de porc (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
21. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.