Friptură elveţiană cu tarhon - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Friptură elveţiană cu tarhon

Friptură elveţiană cu tarhon

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 3 linguri ulei vegetal, 4 bucati de carne pentru friptura (a 225 g), 1 ceapa mare tocata, 3 linguri faina, 1 ceasca vin rosu, 2 cesti supa de vita, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingura mustar de Dijon, 1 lingura tarhon proaspat tocat, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 ºC. Intr-o tigaie mare, cu capac, incingeti uleiul la foc potrivit. Prajiti carnea cate 1 minut pe fiecare parte. Scoateti carnea pe o farfurie.
Puneti ceapa in tigaie si prajiti-o pana se rumeneste (5-7 minute). Adaugati faina si mai prajiti 2-3 minute, amestecand intruna.
Adaugati vinul, supa, pasta de tomate, mustarul si tarhonul, si amestecati pana la omogenizare. Aduceti aproape de punctul de fierbere, apoi adaugati carnea.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 1-1 1/2 ore sau pana se fragezeste carnea.
Scoateti carnea pe un platou. Indepartati grasimea de la suprafata sosului, asezonati-l cu sare si piper si serviti-l alaturi de carne.
7.743 vizualizări
1.086 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de mînzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Friptură de curcan şi porc la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de scoici cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de porc cu crustă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de raţă cu gutui coapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Friptură de porc la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de vită la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.