Pulpă de miel cu salvie şi tarhon - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de miel cu salvie şi tarhon

Pulpă de miel cu salvie şi tarhon

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg pulpa de miel, 1/4 ceasca salvie proaspata (taiata mai mare) sau uscata, 2 linguri tarhon, 1 catel de usturoi, 1 ceapa mijlocie tocata marunt, 1-2 linguri ulei, 1 ceasca vin alb, 1/2 ceasca supa concentrata de pasare (Knorr+apa).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se-ncinge cuptorul la 180 grade C. Se curata carnea cu un cutit mic si ascutit si se freaca cu uleiul in care s-au amestecat bine tarhonul, salvia, usturoiul zdrobit si ceapa tocata. Se pune intr-o tava mai adanca, in care s-a turnat putina apa, ca sa nu se prinda carnea de fund, se baga la cuptor si se prajeste - fara capac - circa o ora si 15 minute. Apoi se scoate, se aseaza pe un fund, se acopera cu o folie de plastic si se lasa asa 10 minute, dupa care se taie felii. Intre timp, se pune tava pe foc, se toarna in sosul lasat de carne vinul si zeama de pasare, amestecand bine si razuind grasimea de pe fundul tavii. Se lasa sa dea in clocot, se face focul mai mic si se fierbe incet, 5 minute. Se toarna peste feliile de carne, asezate in farfurii.
2.451 vizualizări
669 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
29. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.