Cornuleţe de post cu borş - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Cornuleţe de post cu borş

Cornuleţe de post cu borş

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 l ulei, 350 ml bors, un praf de copt, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare. Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate, cu latura cam de 4 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit. Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Este o reteta maramureseana.
13.888 vizualizări
1.181 tipăriri
8 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Cornuleţe de Crăciun (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
4. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Cornuleţe de post cu rahat (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
8. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Iahnie de fasole de post (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Borş de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Salată de post (Salate > Salate de legume)
13. Borş de tărîţe pentru acrit (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ciuperci umplute de post (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de urzici cu hamei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.