Cornuleţe de post cu borş - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Cornuleţe de post cu borş

Cornuleţe de post cu borş

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 l ulei, 350 ml bors, un praf de copt, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: Se dizolva praful de copt in bors, se toarna uleiul, se amesteca bine, dupa care se toarna faina in ploaie, pana se formeaza o coca suficient de tare. Se framanta, se intinde cu sucitorul pe tabla infainata, apoi se taie in patrate, cu latura cam de 4 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune gem, rahat taiat sau marmelada. Se infasoara in forma de cornulete si se coc la foc potrivit. Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar vanilat.
Este o reteta maramureseana.
14.722 vizualizări
1.447 tipăriri
8 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de crap cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de lobodă cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş moldovenesc cu găină şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Sarmale maramureşene de post cu ciuperci şi păsat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Chiftele de post (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Borş moldovenesc cu piept de vacă şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Cornuleţe cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.