Carne de vită a la Berna - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Carne de vită a la Berna

Carne de vită a la Berna

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, o cana cu vin rosu, 1 cana zeama de lamiie, 300 g cartofi, 300 g morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.
6.160 vizualizări
619 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Andive cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
4. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Baclava turcească (Dulciuri > Prăjituri)
6. Spumă de căpşuni cu frişcă (Dulciuri > Spume)
7. Raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
9. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Raţă umplută la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cafea cu mentă (Băuturi > Cafele)
14. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
16. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Somon la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Parfe de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
19. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Broccoli cu alune prăjite (Salate > Salate de legume)
21. Caltaboş (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Muşchi la cuptor cu sos de muştar (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sote de miel cu curry şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă de roşii cu ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Omletă cu telemea de oaie si mărar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Tort cu cremă de zmeură (Dulciuri > Torturi)
29. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Păstrăvi cu piper verde şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.