Carne de vită a la Berna - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Carne de vită a la Berna

Carne de vită a la Berna

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, o cana cu vin rosu, 1 cana zeama de lamiie, 300 g cartofi, 300 g morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.
5.750 vizualizări
507 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Kaizer cu varză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Somon la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pizza rustică (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de vară cu roşii şi tofu (Salate > Salate de legume)
10. Omletă cu de toate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ton cu piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Păstrăvi a la Grenoble (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salata şefului, cu dovlecei crocanţi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de ouă cu ridichi de lună (Salate > Salate cu ouă)
16. Ficat de miel cu sos de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Borş de urzici (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Tarte cu ciuperci şi ouă de prepeliţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Cotlet de porc licnez (Mâncăruri > Fripturi)
20. Brânză frecată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Supă a la Izalina (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
24. Friptură de porc la tavă cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Ciorbă de măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cataif cu fulgi de porumb (Dulciuri > Prăjituri)
28. Piure de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.