Carne de vită a la Berna - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Carne de vită a la Berna

Carne de vită a la Berna

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, o cana cu vin rosu, 1 cana zeama de lamiie, 300 g cartofi, 300 g morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.
7.793 vizualizări
1.063 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciulama de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ceai cu miere şi mirodenii (Băuturi > Ceaiuri)
3. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
6. Mălai moldovenesc cu dovleac (Dulciuri > Prăjituri)
7. Vinete a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Tort Maricel (Dulciuri > Torturi)
9. Doradă cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Melanj de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Romburi cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
12. Cartofi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Cremă caramel la pahar (Dulciuri > Creme)
14. Tort cu cremă de căpşuni (Dulciuri > Torturi)
15. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată de fructe cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Sos de roşii (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Tort de alune (Dulciuri > Torturi)
23. Marmeladă de caise (Conserve de fructe > Marmelade)
24. Ardei iuţi umpluţi cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Sos Chutney cu roşii şi morcovi (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Supă de peşte cu varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Chec cu ciocolată şi fructe uscate (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
30. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.