Carne de vită a la Berna - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Carne de vită a la Berna

Carne de vită a la Berna

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, o cana cu vin rosu, 1 cana zeama de lamiie, 300 g cartofi, 300 g morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.
7.885 vizualizări
1.080 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
4. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Vinete orientale (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Miel cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de fructe cu şerbet de busuioc (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
9. Cuiburi de spaghete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Clătite de post (Dulciuri > Clătite)
11. Spaghete cu peşte alb la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Cartofi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Legume prăjite în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată de crab (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Sos maioneză dietetică (Sosuri > Sosuri albe)
23. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sos Salsa Yucateca (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
28. Chiftele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.