Carne de vită a la Berna - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Carne de vită a la Berna

Carne de vită a la Berna

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne de vita (pulpa), 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, o cana cu vin rosu, 1 cana zeama de lamiie, 300 g cartofi, 300 g morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare, piper.

Mod de preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cuburi. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca faina, boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.
7.879 vizualizări
1.080 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci umplute cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tort cu cremă de căpşuni (Dulciuri > Torturi)
3. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Spinare de batal la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ruladă cu cremă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
7. Cafe glace (Băuturi > Cafele)
8. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cremă de porumb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Tort cu pere şi migdale (Dulciuri > Torturi)
11. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată a la Monpe (Salate > Salate de legume)
15. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Prăjitură americană cu alune (Dulciuri > Prăjituri)
19. Flanuri de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Ştiucă cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Macrou afumat în foetaj (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Mazăre zdrobită cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Prăjitură cu nucă şi cafea (Dulciuri > Prăjituri)
24. Andive cu ulei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Budincă de spanac cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Spumă de ciocolată în straturi (Dulciuri > Spume)
27. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte)
28. Sirop de mentă (Băuturi > Siropuri)
29. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
30. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.