Praz umplut cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Praz umplut cu carne

Praz umplut cu carne

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g carne macra (se recomanda carne de porc amestecata cu carne de vaca), 4 cepe mari, 2 linguri orez, 1 felie paine, 3 linguri untura, 5-6 rosii sau 1 lingura bulion, 4-6 fire de praz, sare, piper, marar tocat, smantana.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se da prin masina de tocat, impreuna cu miezul de paine muiat in apa si cu o ceapa cruda. Se pune intr-un castron si se amesteca cu orezul spalat, mararul, piperul, sarea si trei cepe prajite in doua linguri de untura (ceapa se prajeste foarte putin, numai pana incepe sa se ingalbeneasca). Se amesteca totul bine. Prazul se taie bucati lungi de 6-7 cm, se oparesc si se trage miezul (in asa fel ca sa se obtina tuburi). Se umplu cu tocatura si se asaza in cratita. Peste un rand de praz umplut se pune praz taiat fin (cel ramas). Se pun rosiile fierte si strecurate (sau bulionul) si se adauga apa ca sa fie bucatile de praz de-abia acoperite. Se pune la fiert si, cand este aproape gata, se da la cuptor pana ce scade bine.
Se serveste cu smantana.
2.029 vizualizări
655 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.