Budincă de pâine cu şuncă sau salam - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Budincă de pâine cu şuncă sau salam

Budincă de pâine cu şuncă sau salam

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 felii de paine de casa (integrala sau neagra), 8 felii subtiri de sunca sau 16 rondele de salam fara coaja, 4 rosii, 2 fire de busuioc, 3 oua, 125 g cascaval, 300 ml smantana, 2 linguri de untdelemn, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Porniti cuptorul. Asterneti o forma rotunda de tarta, cu o hartie cerata (pergament). Ungeti-o bine cu untdelemn, ajutandu-va de o pensula sau o pana.
Spalati, uscati si taiati frunzulitele de busuioc.
Spalati rosiile, taiati-le in felii subtiri.
Taiati cascavalul in lamele subtiri.
Pe fiecare felie de paine, puneti o felie de sunca sau 4 rondele de salam. Acoperiti-le cu feliile de rosii si cascaval.
Introduceti feliile de paine in forma, facandu-le sa li se incalece putin marginile.
Spargeti ouale intr-un castron, adaugati smantana si frunzele de busuioc. Sarati si piperati. Bateti-le bine cu furculita si turnati omleta peste feliile de paine. Bagati forma la cuptor si lasati budinca sa se rumeneasca frumos, vreme de 20-25 de minute.
Serviti mancarea fierbinte, insotita de salata verde.
Pentru ca se sfarma cand se imbina, feliile de paine trebuie sa fie mai groase si putin mai uscate. Lasati-le la aer cu doua ore inainte de a le folosi.
3.410 vizualizări
791 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
5. Pâine mozaic (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
23. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
25. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
28. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.