Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
6.090 vizualizări
1.116 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
2. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
3. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Carne de porc cu varză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Clătite umplute cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Chifteluţe din carne de mînzat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
21. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Tocană de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.