Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
5.755 vizualizări
1.000 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Tocană cu carne şi costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
7. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Borş rusesc cu zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Cartofi umpluţi cu carne, cu sos de iaurt şi pătrunjel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
15. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Carne de porc cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Borş cu varză şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulou cu carne de vacă şi ficăţei de pasare (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
21. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Muşchiuleţ de vacă cu zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Castraveţi acri cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
26. Bame cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
30. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.