Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
4.868 vizualizări
759 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă cu carne şi legume (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Tort cu afine şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
5. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Fasole verde cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tartă de căpşuni cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
15. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Terină de legume cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
19. Borş de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
22. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
24. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciorbă de dovlecei cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Musaca de dovlecei cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Frigărui de muşchi de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.