Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
6.012 vizualizări
1.095 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Kulebiac rusesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
12. Sandviciuri cu şuncă şi ardei gras (Aperitive > Sandviciuri)
13. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
17. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
23. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Borş de lobodă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.