Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
6.148 vizualizări
1.129 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Borş ucrainean cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Mămăligă cu carne de porc şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
14. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Tort cu căpşuni şi brânză de vacă (Dulciuri > Torturi)
18. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Frigărui din carne de berbec (Mâncăruri > Fripturi)
20. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Cartofi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Bautură întăritoare din ceai rusesc (Băuturi > Ceaiuri)
27. Tort cu brânză de vacă şi mure (Dulciuri > Torturi)
28. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cornuleţe de post cu borş (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.