Borş rusesc cu carne de vacă - reţetă tradiţională din Rusia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Rusia » Borş rusesc cu carne de vacă

Borş rusesc cu carne de vacă

Reţetă tradiţională din Rusia
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne grasa de vaca, zarzavat de supa, 1 sfecla rosie, 1/2 l bors, 2 linguri smintina, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea bucati si se pune la fiert in 2 litri apa rece cu sare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga zarzavatul taiat marunt ca fideluta, sfecla rosie rasa pe o razatoare mare si putin piper. Cind este fiarta, se pune borsul clocotit si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se serveste la masa dres cu smintina.
4.650 vizualizări
712 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Borş de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
11. Prăjitură cu pricomigdale şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
12. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
15. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
29. Tartă dulce cu brânză de vacă şi mentă (Dulciuri > Prăjituri)
30. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.