Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume

Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,200 kg carne pentru fripturi, 100 ml ulei, 100 ml supa, 100 ml vin, 1 kg cartofi, 400 g morcovi, 500 g mazare fiarta, 100 g telina, 100 g pastirnac-patrunjel, 200 ml lapte, 150 g unt, sare, piper, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spala, se scurge, se condimenteaza si se inabusa la cuptor, intr-o tava cu ulei si adaos de supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format. Spre sfirsitul inabusirii se stropeste cu vin pe toata suprafata carnii. Cind este bine patrunsa, se scoate, se raceste si se portioneaza, mentininandu-se la cald, in sosul format, pina la servire. Legumele se pun la fiert in apa cu sare, cind sint aproape fierte se adauga mazarea fiarta. Dupa ce au fiert toate legumele, se strecoara si se paseaza sau se trec prin masina de tocat. In pasta formata se adauga laptele fiert si 1/2 din cantitatea de unt si se amesteca bine compozitia pina la ornogenizare. Se verifica gustul si se pune restul de unt deasupra. Se serveste in farfurie sau pe platou, cu sosul respectiv si piureul de legume.
3.495 vizualizări
870 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de legume verzi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume pasate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Buşeuri cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Supă de roşii cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.