Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Ardei umpluţi englezeşti |
Ardei umpluţi englezeşti
Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 8 ardei grasi, 250 g carne afumata fiarta, 3 oua fierte tari, 1 castravete murat, 200 ml smantana, 50 g unt, sare. Mod de preparare: Ardeii se taie in doua, se curata de cotor si seminte, interiorul lor se umple cu carnea afumata si taiata marunt, amestecata cu ouale si castravetele taiat marunt, care se leaga cu smantana. Se asaza ardeii unul langa altul intr-un vas termorezistent uns cu unt, se stropesc cu smantana ramasa si se presara deasupra untul ramas. Se coc in cuptor, dar nu se prajesc.
11.577 vizualizări
Versiunea printabilă1.253 tipăriri 5 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume) 2. Dovlecei umpluţi cu brânză şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Dovlecei umpluţi cu orez şi griş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Ardei iuţi în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 5. Supă de peşte cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 7. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume) 8. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Ardei pentru umplut (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 10. Dovlecei umpluţi cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Sfeclă roşie umplută cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume) 12. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 15. Ardei umpluţi cu ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Ştiucă umplută (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 17. Gâscă cu orez ca în Ardeal (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 18. Menuet cu ardei graşi (Aperitive > Aperitive cu carne) 19. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 21. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 22. Ardei umpluţi cu varză albă sau roşie (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 23. Limbă umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 24. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 26. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 27. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume) 28. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi) 30. Cartofi umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |