Raţă prăjită cu bere - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Raţă prăjită cu bere

Raţă prăjită cu bere

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 raţă fără măruntaie, puţin pătrunjel tocat mărunt, 1,5 l de bere, 3 linguri mari de sos de soia, 2 linguri de zahăr.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală bine raţa, se opăreşte puţin şi se spală încă o dată. Se pun toate componentele, mai puţin raţa, la fiert într-o tigaie cu fund adînc pînă să clocotească. Se pune şi raţa (întreagă) în tigaie şi se fierbe circa 40 minute pe foc domol. Se amestecă în tigaie din cînd în cînd pentru a acoperi uniform carnea cu sosul din tigaie. Cînd raţa este moale, se scoate din tigaie şi se pune la răcit. Se păstrează sosul în care s-a preparat raţa. Se taie raţa în bucăţi mici şi se toarnă sosul peste acestea. Se adaugă pătrunjelul.
4.490 vizualizări
497 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
10. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
18. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
22. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
23. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
24. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de cartofi cu peştişori săraţi (Salate > Salate cu peşte)
26. Stridii gratinate cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Gratin fin cu praz şi şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată Margarita (Salate > Salate cu peşte)
30. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.