Pulpe de pui umplute cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg pulpa dezosata de pui, 600 g ciuperci, 2-3 cepe, 100 g unt, piper, sare, 2 linguri pasta de tomate, 1-2 catei de usturoi, 1-2 linguri faina sau pesmet, 150-200 ml vin alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se adauga pasta de tomate, sare si piper, usturoi, dupa gust. Dupa ce se iau de pe foc se adauga 1-2 linguri cu faina alba de griu. Se pune ulei (250 ml) intr-o tava de teflon. Se umple fiecare pulpa cu 1-2 linguri de compozitie, se face rulou, se prinde cu 2 scobitori de lemn si se aseaza in tava. Dupa ce s-au asezat toate rulourile in tava, se acopera tava cu o foaie de staniol si se da la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava si se toarna 150-200 ml vin alb iar cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare rulou.
Se serveste dupa ce se raceste.
6.946 vizualizări
496 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.