http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Fripturi"

Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg pulpa dezosata de pui, 600 g ciuperci, 2-3 cepe, 100 g unt, piper, sare, 2 linguri pasta de tomate, 1-2 catei de usturoi, 1-2 linguri faina sau pesmet, 150-200 ml vin alb.

Mod de preparare: Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se adauga pasta de tomate, sare si piper, usturoi, dupa gust. Dupa ce se iau de pe foc se adauga 1-2 linguri cu faina alba de griu. Se pune ulei (250 ml) intr-o tava de teflon. Se umple fiecare pulpa cu 1-2 linguri de compozitie, se face rulou, se prinde cu 2 scobitori de lemn si se aseaza in tava. Dupa ce s-au asezat toate rulourile in tava, se acopera tava cu o foaie de staniol si se da la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava si se toarna 150-200 ml vin alb iar cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare rulou.
Se serveste dupa ce se raceste.