Pui la cuptor cu sos de smântână - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui la cuptor cu sos de smântână

Pui la cuptor cu sos de smântână

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 buc. fileuri de piept de pui, 2 buc. pulpe (fara pielita si os), sare, piper, 80 g ceapa, 20 g unt, 200 g smintina, 300 ml lapte, o lingurita amidon sau faina pentru legat sosul, 300 g ciuperci, 5 fire tarhon, o cutie de boabe de porumb, grasime pentru uns tava.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smintina si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute. Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul. Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul. Se lasa aproximativ o ora la cuptor.
Se serveste cu vin alb sec.
2.334 vizualizări
700 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
26. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
27. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
29. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.