Pizza cu ardei şi ton - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Paste, pizza şi găluşte » Pizza cu ardei şi ton

Pizza cu ardei şi ton

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 punga cu aluat gata preparat pentru pizza (450 g), putina faina pentru tabla de facut aluat, o lingurita de untdelemn, un pachet de rosii pasate (500 g), un catel de usturoi, sare, piper, 2 lingurite de oregano, 1/2 ceapa de arpagic, 4 ardei (doi rosii, doi galbeni), 2 cutii de ton in ulei, 100 g masline negre, 200 g cascaval ceva mai uscat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se dezghete, apoi se intinde cu sucitorul pe tabla infainata si se taie patru cercuri, cu ajutorul unei farfurii mai mici (daca aluatul e gata taiat, doar se scoate din punga). Se porneste cuptorul. Cele patru cercuri de aluat se pun pe o tava unsa cu untdelemn si se lasa sa se coaca 10 minute.
Rosiile pasate se pun sa fiarba pe foc mijlociu 15 minute. Se adauga usturoiul curatat si dat pe razatoarea cea mica, sarea, piperul, oregano (se vinde la pachetele). Sosul se intinde pe pizza, lasand o margine goala la fiecare.
Se curata arpagicul si se taie felii subtiri. Se curata si se spala ardeii grasi, se taie si ei felii. Legumele se asaza pe fiecare pizza in parte, apoi se pune tonul scurs de ulei si zdrobit si maslinele fara samburi. Deasupra se presara cascavalul ras. Se da din nou la cuptor, la ultima treapta, 20-25 de minute.
1.988 vizualizări
730 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
26. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.