Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pizza cu ardei și ton
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 punga cu aluat gata preparat pentru pizza (450 g), putina faina pentru tabla de facut aluat, o lingurita de untdelemn, un pachet de rosii pasate (500 g), un catel de usturoi, sare, piper, 2 lingurite de oregano, 1/2 ceapa de arpagic, 4 ardei (doi rosii, doi galbeni), 2 cutii de ton in ulei, 100 g masline negre, 200 g cascaval ceva mai uscat.

Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se dezghete, apoi se intinde cu sucitorul pe tabla infainata si se taie patru cercuri, cu ajutorul unei farfurii mai mici (daca aluatul e gata taiat, doar se scoate din punga). Se porneste cuptorul. Cele patru cercuri de aluat se pun pe o tava unsa cu untdelemn si se lasa sa se coaca 10 minute.
Rosiile pasate se pun sa fiarba pe foc mijlociu 15 minute. Se adauga usturoiul curatat si dat pe razatoarea cea mica, sarea, piperul, oregano (se vinde la pachetele). Sosul se intinde pe pizza, lasand o margine goala la fiecare.
Se curata arpagicul si se taie felii subtiri. Se curata si se spala ardeii grasi, se taie si ei felii. Legumele se asaza pe fiecare pizza in parte, apoi se pune tonul scurs de ulei si zdrobit si maslinele fara samburi. Deasupra se presara cascavalul ras. Se da din nou la cuptor, la ultima treapta, 20-25 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.