Piept de pui cu sos de roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de pui cu sos de roşii

Piept de pui cu sos de roşii

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, ulei, o ceapa, o conserva de 370 g rosii in bulion, 125 ml vin rosu sec, 4 fire oregano, citeva masline verzi fara simburi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza la cald. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in grasimea de la prajirea carnii. Se taie rosiile bucatele si se toarna impreuna cu sosul peste ceapa. Se adauga si vinul rosu. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc mediu. Se spala verdeata si se toaca. Se adauga impreuna cu maslinele in sos. Se taie pieptul felii si se serveste impreuna cu sosul.
2.177 vizualizări
706 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.