Piept de curcan cu cremă de brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Piept de curcan cu cremă de brânză

Piept de curcan cu cremă de brânză

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 fire patrunjel, hasmatuchi, 50 g unt moale, 100 g crema de branza, sare, piper, 4 fileuri piept de curcan (de 125 g fiecare), 6 linguri ulei de floarea-soarelui, 1/2 capatina de salata, 100 g rosii mici, 1 buc. ardei gras verde, 1 buc. ceapa mica, 4 linguri otet de vin alb, 8 felii de lamiie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza si se pipereaza. Se spala salata, se curata, se sterge si se marunteste. Se spala si se taie rosiile, ardeiul gras si ceapa. Se face un dressing din 4 linguri ulei, otet, sare, piper si ceapa si se amesteca ingredientele pentru salata. Se asaza pe farfurii linga pieptul de curcan.
Se garniseste cu lamiie si hasmatuchi.
1.817 vizualizări
638 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă Parmentier (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.