Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină

Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru piure: 1/8 l apa + Delikat, 1 radacina de telina (300 g), 3 cartofi mari (300 g), 1 lingura smantana, sare, piper, 2 fire patrunjel verde.
Pentru pestele pane: 300 g file de cod (cam 4 bucati), 1 lingurita zeama de lamaie, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri cascaval ras, o punga de cartofi prajiti, sare, piper, 2 linguri ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Piureul: se pune apa cu Delikat-ul la fiert si cand da in clocot se introduc in oala cartofii si telina - curatate si taiate cubulete. Se lasa sa fiarba 10 minute. Cand sunt gata, se zdrobesc in zeama in care au fiert, se amesteca cu smantana, se sareaza, se pipereaza si se presara cu patrunjel verde tocat.
Pestele pane: se spala pestele, se zvanta si se stropeste cu zeama de lamaie ca sa ramana tare. In trei farfurii adanci se pun (separat) oul batut, faina si cascavalul ras, amestecat cu cartofi prajiti sfaramati. Se zvanta pestele din nou, se sareaza, se pipereaza, se da mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma prin cascavalul cu Chips. Se pune uleiul la incins si se prajeste pestele cca 3 minute pe fiecare parte, la foc potrivit.
Se serveste fierbinte cu piureul de cartofi si telina.
3.284 vizualizări
817 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
27. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.