Pârjoale din resturi de carne sau din rasol - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Pârjoale din resturi de carne sau din rasol

Pârjoale din resturi de carne sau din rasol

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g resturi de carne, 100 g costita afumata fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei, sare, piper, sos alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dau prin masina resturile de carne si se adauga costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se adauga un ou si se amesteca cu carnea tocata, sare si piper dupa gust. Se lasa sa se raceasca. Cu o lingura inmuiata in apa se ia din aceasta compozitie cantitatea necesara unei chiftele. Se dau prin ou batut si prin pesmet si se prajesc auriu in ulei incins.
Se serveste cu salata de sezon.
3.576 vizualizări
828 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.