Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu vânat » Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi

Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 medalioane de caprioara a 75 g, sare, piper, 1 ligura de ulei vegetal, 1 ceapa rosie tocata, 150 ml supa de vita, 150 ml vin rosu, 3 linguri jeleu de coacaze, 100 g prune uscata si ceva mai carnoase,2 linguri de faina, 2 linguri coniac, 900 gr. cartofi, 1/2 lingurita de pasta de usturoi, 2 linguri de branza proaspa si cu grasime putzina sau iaurt cu grasime putzina, 4 linguri de patrujel verde tocat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie de pe carne grasimea, se sareaza si se pipereaza pe amandoua partile. Uleiul se infierbanta intr-o tigaie si carnea impreuna cu ceapa se prajesc la foc puternic timp de 2 minute. Se reduce focul, se adauga supa si vinul. Mai apoi se pun prunele si jeleul de coacaze si se amesteca pana cand jeleul s-a facut lichid. Se fierbe totul la foc mic timp de 10 minute. Intre timp se pregateste piureul. Se pun cartofii intr-o oala si se acopera cu apa, apoi se lasa sa fiarba. Se strecoara de apa. Se fac cartofii pure, se adauga pasta de usturoi, iaurtul sau branza si patrunjelul verde. Se amesteca totul bine si se condimenteaza. Se scot medalioanele si se pun undeva la cald. Faina impreuna cu coniacul se amesteca si se pune peste sosul din tigaie. Se amesteca incontinuu in timp ce fierbe pana cand sosul s-a ingrosat. Daca e nevoie se mai condimenteaza. Carnea se serveste langa piure de cartofi.
2.802 vizualizări
508 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
15. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.