Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Îngheţate » Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb

Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g iaurt mai gros, 200 g zahăr pudră, 2 lămâi, 150 g smântână, 1 pepene galben, 1 plic zahăr vanilat, 1 lingură zahăr, 1/2 plic gelatină, 125 ml vin alb.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Baţi bine iaurtul cu zahărul pudră şi smântâna, adaugi coaja rasă şi zeama unei lămâi şi dai crema la congelator pentru 2-3 ore. Cureţi pepenele galben de sâmburi, tai din el sfere cu cleştele special de îngheţată şi le dai la rece. Înmoi apoi gelatina în 2 linguri de apă rece, iar separat fierbi vinul cu 1 lingură de zahăr şi vanilia. Adaugi gelatina dizolvată şi coaja rasă a celeilalte lămâi şi mai laşi sosul pe foc câteva minute, amestecând mereu. La o porţie pui aşa: 1 globuleţ de îngheţată (e voie şi două), alături o sferă din pepenele galben şi torni peste toate sosul de vin alb răcit.
4.493 vizualizări
821 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
18. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
19. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
26. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.