Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia)

Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 200 g cascaval, 5 oua, 150 g faina, 80 g unt, 250 ml lapte, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Taiati cubulete 100 g de cascaval si radeti restul pe razatoarea fina. Puneti intr-o cratita laptele si untul, gustati de sare si lasati pe foc pana ce clocoteste. Luati cratita de pe foc, introduceti faina (dintr-o data) si amestecati cu putere ca sa se incorporeze bine. Puneti cratita din nou pe foc si lasati sa fiarba 2-3 minute, amestecand intruna, pana ce aluatul incepe sa se desprinda de pe margini. Luati din nou cratita de pe foc si introduceti pe rand ouale, amestecand bine de fiecare data. Sarati, piperati si adaugati cuburile de cascaval. Spargeti ultimul ou intr-un bol si bateti-l bine cu furculita. Luati cu ajutorul a doua linguri cate putin din aluat, asezati gogoselele pe o tava unsa cu unt (lasand spatii libere intre ele), ungeti-le cu oul batut si bagati-le in cuptorul incins la 150 grade C. Lasati-le 20 de minute, scoateti-le, presarati peste ele cascavalul ras si bagati-le din nou in cuptor, circa 3-4 minute, pentru ca acesta sa se topeasca.
Gogosile cu cascaval se servesc caldute sau reci, ca aperitiv sau ca antreu, impreuna cu salata verde.
4.263 vizualizări
726 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
27. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.