Ghiveci cu carne de vacă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ghiveci cu carne de vacă (I)

Ghiveci cu carne de vacă (I)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 750 g carne grasă, 3 linguri untură, 1 rădăcină pătrunjel, 1 morcov, 2 ardei graşi, 1 vînătă, 1 dovlecel, 1 mînă bame, 1 mînă fasole verde, 1 mînă fasole grasă, 1 mîna fasole ţucară, 250 g mazăre, 1 conopidă mică, 2 cepe mari, 3 cartofi, 1 ţelină mică, 5-6 roşii mari, 2 căţei de usturoi (facultativ), sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţi potrivit de mari, se prăjeşte în untură pînă începe să se rumenească, se adaugă sare şi apă călduţă cît să cuprindă carnea. Se lasă să fiarbă la foc mic, acoperit, 1-1 1/2 ore.
În acest timp, se pregăteşte zarzavatul. Se curăţă, se spală şi se taie bucăţi nu prea mari. Se aşează zarzavatul peste carne, se adaugă roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe, tăiate felii, verdeaţa şi sarea. Se lasa să dea cîteva clocote, apoi se pune la cuptor, mişcînd cratiţa din cînd în cînd, ca să nu se prindă de fund, pînă scade zeama.
2.150 vizualizări
451 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.