Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii

Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru galuste: 1/4 l lapte, 60 g unt, sare, 2 linguri ace de rozmarin pisat marunt, 120 g malai, un ou.
Pentru mancarica: 1,5 kg rosii, 2 tulpini de telina, o ceapa, un catel de usturoi, 2 linguri untdelemn fin, 1/8 l zeama de legume (Knorr + apa), piper macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Galustele. se pune la fiert laptele cu 30 g unt, sare si 1/2 lingurita de ace de rozmarin. Cand da in clocot, se toarna malaiul in ploaie si se fierbe, amestecand intruna pana se desprinde de fundul cratitei. Se lasa putin sa se raceasca, se incorporeaza untul si se fac circa 12 galuste, care se fierb zece minute in apa cu sare.
Mancarica. se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in patru. Telina se taie rondele. Ceapa si usturoiul, curatate si tocate, se calesc putin, impreuna cu restul de rozmarin in uleiul incins. Se adauga rosiile si telina, se sting cu zeama de legume si se lasa sa dunstuiasca circa 10-15 minute. Apoi, se gusta de sare si piper. Galustele scurse se rumenesc in untul ramas (30 g), se asaza peste mancarica de rosii si se presara - dupa gust - cu putin rozmarin.
2.094 vizualizări
485 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă ţărănească cu roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de mazăre boabe cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.